Açıklama
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ |
Teksüt Krem Peynir
Teksüt Krem Peynir, Türkiye’de en çok sevilen peynirlerin başında gelmektedir. Teksüt Krem Peynir üretim teknolojisi, hammadde kalitesinin yüksekliği ve dünya standartlarında yürütülen çalışmalar sonucunda “Üstün Lezzet Ödülü” ile taçlandırılmıştır. Teksüt ’ün dünya standartlarındaki üretim tesislerinde eritme peynir teknolojisiyle üretimi yapılan krem peynirler için taze ham peynirler kullanıldığından tüketiciler tarafından özellikle tercih edilmektedir. Krem peynirin üretiminin tamamı “eritme peynir üretimi tekniği” ile yapılmaktadır. Teksüt Krem Peynir üretimine özel yarı mamul şeklinde ürünler hazırlanır ve eritme teknolojisi kullanılarak krem peyniri üretimleri gerçekleştirilir. Teksüt ürünleri için kullanılan sütler AB onaylı çiftliklerden alınmaktadır. Sütün toplanması, taşınması ve işlenmesi çok büyük bir titizlik ve kurallara uyumu gerektirmektedir. İşlenmek üzere Teksüt tesislerine gelen sütler hem toplama merkezlerinde ve taşıma aşamalarında hem de giriş noktasındaki analiz laboratuvarlarında kontrol edildikten sonra üretim hatlarına gönderilir. Teksüt, alanında uzmanlaşmış kadrosuyla modern tesislerinde son teknolojiyi kullanarak ve dünya standartlarındaki hijyen kurallarına uygun olarak müşterilerine en iyi ve en yüksek kalitede süt ve süt ürünleri sunmaktadır.
|
|||
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ | 30 g | 30 g için RA* | ||
Enerji(kj/kcal) | 1188/283 | 357/85 | 4% | |
Yağ(g) | 25 | 7,5 | 11% | |
Doymuş yağ(g) | 12,9 | 3,9 | 19% | |
Karbonhidrat(g) | 6,52 | 2 | 1% | |
Şekerler(g) | 1,6 | 0,5 | 1% | |
Protein (g) | 8 | 2,4 | 5% | |
Tuz(g) | 0,4 | 0,1 | 2% |