Kapat

SÜZME BEYAZ PEYNİR

Teksüt Süzme Peynir; sütün suyunun filtrelerden geçirilip yoğunlaştırılması ve sonrasında mayalanmasıyla oluşan, tamamen kapalı ortamda el değmeden üretilen bir peynirdir. Kıvamı, yapısı, içerdiği yüksek besin değeriyle tüketiciler nezdinde klasik beyaz peynirden farklı bir yere konumlanmıştır. Hem dilimlenebilir hem de sürülebilir yapısıyla farklı şekillerde tüketilebilmekte, müdavimlerine tüketim çeşitliliği ve kolaylığı sağlamaktadır.

Teksüt Süzme Peynir ’in üretimi tamamen otomasyon ile gerçekleştirildiğinden dışarıdan bulaşma oluşmaz, hijyenik kriterler en üst seviyede yer aldığından güvenle tüketilebilir.

Teksüt  Süzme Peynir, barındırdığı protein, karbonhidrat ve yağ içeriğinden dolayı yüksek besin değerine sahiptir. Teksüt Süzme Peynir mineraller açısından da zengindir,  özellikle kalsiyum zengini olması kemik gelişimi açısından bu ürünü beslenmede ön plana çıkarmaktadır.

Teksüt Süzme Peynir, Türkiye’de sağladığı beğeni ve başarıyı Avrupa Birliği ülkelerinde  de göstermekte, ihracat yapılan ülkelerde beğeniyle tüketilmektedir.

Teksüt ürünleri için kullanılan  sütler AB onaylı çiftliklerden alınmaktadır.  Sütün toplanması, taşınması ve işlenmesi çok büyük bir titizlik  ve kurallara uyumu gerektirmektedir.

İşlenmek üzere Teksüt tesislerine gelen sütler hem toplama merkezlerinde ve taşıma aşamalarında hem de giriş noktasındaki analiz laboratuvarlarında kontrol edildikten sonra üretim hatlarına gönderilir.

Teksüt, alanında uzmanlaşmış kadrosuyla modern tesislerinde son teknolojiyi kullanarak ve dünya standartlarındaki hijyen kurallarına uygun olarak müşterilerine en iyi ve en yüksek kalitede süt ve süt ürünleri sunmaktadır.

TSE 591 Beyaz Peynir Uygunluk Belgemiz için tıklayınız

Besin Değerleri

Enerji ve Besin Öğeleri 100 g 60 g 60 g için RA*
Enerji (kcal/kj) 245/1030 147/618 %7
Yağ (g) 21,7 13 %20
Doymuş Yağ (g) 14,5 8,7 %43
Karbonhidrat (g) 2,9 1,7 %1
Şekerler (g) 0 0 %0
Protein (g) 11,3 6,8 %14
Tuz (g) 2,2 1,3 %21
Kategoriler: Ürün ID: 4936